Pinkki jäätelö ratisi ja paukkui suussa.

 

My Little Pony lehdet. Kansikuva sai niin paljon tykkäyksiä Facebook-sivuilla että teen varmaan näistä lehdistä laajemmankin postauksen. Tosin nyt aikuisena luettuna nämä ovat niin tylsiä ettei meinaa jaksaa läpi lukea. Kaikki lehdet kuitenkin löytyy joten laajakin postaus on mahdollinen. Ja kyllä minä lapsena muistaakseni näistäkin tykkäsin, ainakin söpöjä ponikuvia katsella. Parasta näissä lehdissä oli että tarinoissa seikkailevat ne samat ponit joita oli leluinakin eli sarjakuvia niistä omista poneista.

 

Yksi suosikkikirjoistani lapsena Nukkumatin unihiekka vaarassa.

 

Tykkäsin lapsena tosi paljon Nalle Puh puuhalehdestä niissä olleiden mahtavien askartelutehtävien ja ihanien satujen vuoksi. Minua onkin harmittanut kun omat lehdet tuli aikoinaan askarreltua eikä niitä jäänyt talteen. Olikin mahtavaa kun viime keväänä löysin nämä lehdet uudenveroisessa kunnossa kirjaksi sidottuna 4euroa / vuosikerta.

Tuota peliä olen usein muistellut mielessäni ja erityisesti se oli kiva nähdä uudelleen. Kuvaa klikkaamalla saat sen isommaksi.

Kuka muistaa Vompelit?

 

 

The Treehouse family palapeli vuodelta 1968. Onko kellään mitään tietoa noista hahmoista? Mielestäni tosi symppis palapeli.

Kaikki palatkin ovat tallessa :) .

Indiana Jones ja tuomion temppeli albumi vuodelta 1984.

70-luvun Disney palapeli.

Harmi että yksi pala puuttuu.

Noppalotto, olsikohan tämä 70-luvulta?

Haisunäätä mikroaaltouunissa

Muistatko mikä oli suosikkisi Lasten oman kirjakerhon kirjoista? Kyseessä siis se kirjakerho josta tuli sekaisin Disneyn satulukemisto kirjoja ja muita kirjoja (ainakin suuri osa kotimaisten tekijöiden). Edelleen on tuo kerho olemassa mutta mitä olen sen uusia kirjoja nähnyt niin taso on kyllä laskenut huimasti (enää ei ole kauniisti piirrettyjä kuvia niissä uusissa kirjoissa). Itse en kuulunut kyseiseen kerhoon mutta olen keräillyt sarjaa kirppiksiltä. Mirri Manteli kirja on vuodelta 1979.

 

Lopuksi Simo Salmisen muistolle :(

http://www.youtube.com/watch?v=uH5W3W1-Scg