Minulla oli kaikki tämän mainoksen (vuodelta 1988) Matildat ja lisäksi vielä mainoksessa näkyvä vaatepakkaus. Vasta nyt sain selville että tuo vaaleanpunainen reppu kuului Matildalle, leikeissäni se oli aina Heart Familyn tyttöserkun Janetin koulureppu ja olisin luullut repun kuuluneen alunperinkin Janetille. Kaikilla Matildoilla oli mekon alla valkoiset pitkät housut ja valkoiset kengät.

photo 11_zps5123d704.png

photo Vanhoja kirjoja 025_zpstjbuu3ie.jpg

 

Lisäksi minulla oli yksi vaaleatukkainen Melinda-nukke. Melinda oli siis täsmälleen samanlainen nukke kuin Matilda mutta vaalealla tukalla. En ole varma oliko sellainen sininen mekko valkoisella esiliinalla ja valkoisella pitsihelmalla (lisäksi asuun kuului sininen hattu valkoisella pitsireunuksella) alunperin Matildan vai Melindan mutta leikeissäni se oli aina Melindan palveluspuku ja Melinda oli siis aina Barbie prinsessoiden kamarineito.

Yksijalkainen Melinda nukke:

photo kuvia2047_zps50ccbef0.jpg

En tiedä oliko nämä nuket jotenkin heikkorakenteisia vai miten ihmeessä kaikilta näiltä nukeilta irtosi aina joku ruumiinjäsen, joko käsi tai jalka (muutoin minulla harvoin meni leluja rikki, kohtelin niitä hyvin). Ja senpä vuoksi niitä oli sitten useampia Matildoja, yksi ehjä kerrallaan.Sillä yhdellä olikin sitten monet samanlaiset valkoiset housut ja monet samanlaiset valkoiset kengät. Melinda-nukkea minulla oli vain yksi ja se raukka sai vielä raajarikkonakin olla palvelijana...

Matilda värityskirjasta tein oman erillisen postauksen.

photo Vanhoja kirjoja 001_zpste8tngv1.jpg

 

Sailalla on Tori.fi myynnissä 2 Matilda nukkea. MUOKS. Nuket on myyty.

photo Sieppaa_zpsxauyj2cu.jpg