Katso pätkä sarjan suomenkielisestä tunnarista tästä

"...kuuntelee huolet pikku eläinten. Kadulta turvaan vie eksyneen. Vähän hoivaa, sekin on riittävää. Sillä kissanpennun saa kiittämään. Vähän hoivaa sekin on riittävää. Tänne tulla saa kuka vain haluaa..."

 

Mikähän tämän piirrossarjan nimi oli? Tuossa Youtube pätkän kommenteissa ohjelman nimeksi on veikattu "Sinisen talon tarinoita" ja joku sen tapainen muistelen itsekin sarjan nimen olleen. Tuolla nimellä ei kuitenkaan löydy googlella mitään.

En muistanut koko ohjelmaa ennen kuin sattumalta näin tuon videon ja muistin kaiken mitä tunnarissa tapahtui ja myös tunnusmusiikki kuulosti hyvin tutulta, olen siis varmasti katsonut tätä sarjaa paljon ja tykännytkin siitä. On ihana tunne kun löytää jonkun jutun lapsuudesta jonka oli jo ehtinyt unohtaa! Vaikka sinusta tuntuisi ettet tätä ohjelmaa muista, niin katso kuitenkin 40 sekunnin tunnusmusiikki, se voi palauttaa ohjelman sinunkin mieliisi, eikä vie paljon aikaa! Jos muistat sarjasta jotain, toivon sinun kertovan muistojasi kommenteissa!

Juonikuvioista en valitettavasti muista mitään muuta kuin että vanha rouva on eläinlääkäri ja asuu sinisessä talossa miehensä (myös eläinlääkäri) ja eläintensä kanssa (ainakin vihreä kissa, harmaa kissa ja harmaa koira). Eläimillä on vapaa kulku ulos ja sisälle. Spagetti taisi olla sekä eläinten että lääkäreiden lempiruokaa ja muistaakseni eivät syöneet mitään muuta.

photo sinisen talon_zpsp6lb4ru4.jpg

photo sinisen talon2_zpsxngbgdi9.jpg

photo sinisen talon3_zpsis0mwata.jpg

 

Ruotsinkielinen jakso

Tässä tarinassa joku paha tohtori sieppaa kadulta eläimiä koe-eläimiksi. Yksi siepatuista on tohtorin harmaa kissa. Ruskea koira joka on täynnä haavoja opastaa eläinlääkäripariskunnan pahan tohtorin talolle ja he vapauttavat pahan tohtorin vangitsemat eläimet ja vangitsevat pahan tohtorin.

photo jakso_zpsn5acbxem.jpg