Tämmöinen löytyi vuoden 1977 lehden välistä. Joku ilmeisesti laittanut käärrepaperin sinne jotta pysyisi sileänä. Jos joltain makeiskääreiden keräilijältä tämä puuttuu, voin sen myydä.

Camilla Mickwitzin kuvittamilla hahmoilla on esitetty pöytäteatteria päiväkodeissa vuodesta 1986 asti ja monessa päiväkodissa ne ovat edelleen käytössä. Kolme pukkia on meidän päiväkodissa lasten suosikki. Kuva Nukketeatteri Sampon sivuilta http://nukketeatterisampo.fi/…/poytateatteripaketti-maija-…/ , josta pöytäteatteripaketin voi ostaa omaksi! Loistava lahjaidea muuten 3-6-vuotiaalle lapselle! :)

 

Perjantaina löytyi kirppikseltä 2. osa Heidi sarjaan!! Jee! Tammen isot kultaiset kirjat sarjan Lumikki ja seitsemän kääpiötä, A ja O sarjan 2. luokan lukukirja kaveriksi aapiselle, Nallu ja Kokeillaan jakamista kirjat. Kokeillaan jakamista kirjan kannessa on vetoläppä josta kansikuvan liitutaululle voi vaihtaa eri jakolaskuja! Tosi symppiksiä kirjoja nämä kaikki. Millehän vuodelle Kokeillaan jakamista ja Nallu kirjat sijoittuvat? Kellään näitä ollut lapsena? Kirjoissa ei ole painovuotta eikä edes Fennica tietokanta tunne niitä.

 

Punaista vai sinistä maitoa? Oli se helppoa ennen kun oli vain kaksi vaihtoehtoa mistä valita.

Henkilön 80-luku kuva.