Muistatteko tätä piirrossarjaa? Minä olen aina kammonnut hämähäkkejä todella pahasti ja tätä oli suorastaan ahdistavaa katsoa ja kylmät väreet tuli vieläkin kun katsoin muutaman jakson, hyi puistatus!

Hämähäkki leikki hammastahnalla

photo 64_zps8b203fd7.png

 

 

Hämähäkki laski suksilla mäkeä kylpyammeessa

photo 62_zps25709b92.png

 

 

Kumisaappaat kaikissa jaloissaan hämähäkki hyppäsi lätäkköön ja upposi sinne:

photo 61_zps52ca7184.png

 

Ilmapalloja puhaltaessa kävi hassusti:

photo 63_zps58d0a280.png

 

 

Katso sarjan jaksoja tästä:

Jakso 6

Laitan tämän ensimmäisenä, koska tämä on lempijaksoni. Tässä kuudennessa jaksossa kerrotaan ettei pidä luovuttaa vaikka epäonnistuisi monta kertaa. Jaksossa poika rakentaa korttitaloa, ja aina se kaatuu... Ja hämähäkki kutoo verkkoa ja yrittää pyydystää kärpästä, mutta aina verkko hajoaa, hämähäkki loukkaan itsensä ja kärpänen vain lällättää.

photo 54_zps0b7dd602.png

 

Mutta kun molemmat ovat epäonnistuneet monta monta kertaa niin:

Kärpänen jää lopulta hämähäkin saaliiksi

photo 53_zps6567cebb.png

 

Ja poika saa korttitalon rakennettua

photo 52_zpsed1de6d6.png

 

Jakso 1

1. Jaksossa kerrotaan siitä miten paljon helpompaa on tykätä kissoista, koirista ja muista söpöistä eläimistä, mutta kylppärissä asuvasta hämähäkistä on vaikeampi tykätä. Tämä jakso oli minulle hämähäkkifobiaatikolle hyvin ahdistavaa katsottavaa ja on edelleenkin. Eteenkin kohdat joissa hämähäkki lähtee kiipeämään kohti poikaa kylpyammeen tulpan ketjua pitkin tai kylpyammeen reunoja pitkin...

Jakso 2

Tässä jaksossa kamalinta oli tämä kohtaus jossa hämähäkki sukeltelee kylpyammeessa. Sitten poika ampui sitä vesipyssyllä ja hämähäkki katosi näkyvistä... Ehkä tämän kohtauksen kamaluutta ei voi kukaan muu ymmärtää kuin joku toinen jolla on yhtä paha hämähäkkifobia.

photo 51_zps92d3aede.png

 

Youtubesta löytyy sarjan kaikki jaksot. Laitan tähän vain nämä itselleni parhaiten mieleen syöpyneet. Voi olla etten ole muita jaksoja edes nähnyt kun eivät näyttäneet tutuilta. Englanniksi ohjelman nimi on Spider! ja muistelisin että ohjelman nimi olisi ollut suomeksikin Spider! mutta en ole varma? Muistaako joku tämän suomenkielistä nimeä?