Katso ohjelma tästä: Veronika, surullinen tarina tytöstä, joka soitti viulua. Ohjelma on esitetty televisiossa vuonna 1992.

Aluksi Veronika ei osannut soittaa ollenkaan, mutta hän harjoitteli ihan koko ajan ja lopulta hän soitti niin kauniisti että sai kaikki ihmiset ja eläimet itkmään.

photo 1_zps24d32efc.jpg

Sitten Veronika lähti viidakkoon, koska halusi välillä tehdä muutakin kuin soittaa viulua. Hän ei pelännyt sillä tarvittaessahan hän voisi soittaa viulua ja saisi kaikki petoeläimet itkemään. Hänen ei tarvinut soittaa pitkään aikaan, kunnes sitten kolme kissapetoa piirittivät hänet ja aikoivat syödä suihinsa. Silloin Veronika soitti mutta pitkän tauon jälkeen musiikki oli iloista ja eläimet tanssivat kauniin musiikin tahdissa.

photo 3_zpsa47d8889.jpg

photo 2_zps560326ba.jpg

Veronika päättää että lähdettyään kotiin, hän soittaa iloista musiikkia ja saa kadut täyteen iloisia ihmisiä. Sitten pusikosta hyppäsi vanha leijona ja söi Veronikan.

photo 4_zpsf229af10.jpg

photo 5_zps09e7f385.jpg

Muut eläimet kysyvät itkien, miksi leijona oli noin tehnyt, mutta leijona ei kuullut, sillä se oli kuuro. Sen takia kadut eivät ole täynnä iloisia ihmisiä... :(