Mutsimarkkinat (1994)

Elizabethin, Jeremyn ja Harryn äiti on nalkuttava työnarkomaani, joka määrää lapset arestiin Elizabethin tupakanpolton yrityksen ja sen takia että Jeremy tönäisi Harrya kiusanneen pojan nurin. Epäreilua. Kunpa voisi vaihtaa nalkuttavan äidin mukavampaan äitiin!

photo 3 aumliti maumlaumlraumlauml lapset arestiin mm. tupakanpoltosta ja tappelusta_zps3qqbpfeq.jpg

 

Salaperäisen puutarhan vanha noitanainen nimeltä Cavour kertoo lapsille muinaisen loitsun, jonka avulla he saavat äitinsä katoamaan ja voivat sitten käydä ostamassa Mutsimarkkinoilta uuden ja paremman äidin.

photo 13_zpsf8od6ri4.jpg

 

Lapset lausuvat loitsun

photo 4 loitsu jolla aumliti katoaa_zpsgkfa6ft6.jpg

ja nousee myrsky.

photo 5 loitsun seurauksena puhkeaa rajuilma_zps67xbiekr.jpg

Seuraavana aamuna heidän äitinsä on kadonnut eivätkä lapset muista enää mitään hänestä.

photo 6 kun lapset heraumlaumlvaumlt aumliti on kadonnut eivaumltkauml lapset enaumlauml muista haumlntauml_zpsnq2n3xk1.jpg

Mutsimarkkinoilla lapset saavat 3 kolikkoa, joilla voivat ostaa uuden äidin kolme kertaa ja sen jälkeen he eivät enää voi palata Mutsimarkkinoille.

Yksi pikkuveli Harryn suosikeista Mutsimarkkinoilla on kokkaajaäiti:

photo 7_zpsaihtkg4f.jpg

 

Elizabeth valitsee ensimmäiseksi äidiksi markkinoiden kauneimman äidin. Tämä äiti on hyvin rikas ja ajelee limusiinilla.

photo 8_zps4lbwhkcb.jpg

photo 9_zpsvvghszyt.jpg

Kaunis äiti kuitenkin käskee palvelijoidensa heittää pois kaikki lasten lelut ja huuhtelee akvaariokalat vessanpöntöstä alas (!) koska haluaa että talo on tiptop siisti.

photo 11_zpshu47ntqq.jpg

Lapset palauttavat tämän kamalan äidin takaisin Mutsimarkkinoille.

Vanhemman pojan valinta toiseksi äidiksi on sporttinen ulkoilmaihminen.

photo 12_zpsnsfsupju.jpg

Tämä äiti kuitenkin pakottaa heidät vaellusretkelle vesisateessa painavat rinkat selässä ja tekee lasten leppoisasta pallopelistä ankaran kilpailun, jolloin lasten kaverit lähtevät pois.

Lapset palauttavat tämänkin äidin Mutsimarkkinoille.

Kun jäljellä on enää yksi kolikko ja viimeinen tilaisuus valita lopullinen äiti Mutsimarkkinoilta alkaa pikkuveli Harry kiukutella että haluaa sirkuspelle äidin ja että hänelläkin on oikeus valita kun isommat sisarukset ovat valinneet kaksi  aiempaa äitiä.

photo 14_zpsz1m0lgjv.jpg

Sirkuspelle äidin mukana seuraa koko sirkustaiteilijoiden porukka, jotka kaikki majoittuvat heille ja harjoittelevat esityksiään kaiket päivät. Tämäkään äiti ei lapsia miellytä, mutta pääsyä Mutsimarkkinoille ei enää ole.  Lapset haluaisivat vain oman äitinsä takaisin, äidin joka tuntee heidät ja joka rakastaa heitä, mutta he eivät enää pysty muistamaan omaa äitiään....