Olen pitkään miettinyt yhtä tietokoneella pelattua tasohyppelypeliä, josta muistan vain että siinä seikkaili varsahypyin askeltanut tyttö ja että piti yhdistellä englanninkielisiä sanoja oikeisiin kuviin.  Netistä löytyi videoita vain poikahahmolla, joten en tiedä liikkuiko tyttö varsahypyin niin kuin muistikuvissani. Olisin muistellut että tytöllä olisi ollut vaaleanpunainen mekko päällä, mutta se meni ainakin väärin:

photo wordrescue8_zps6loxcrrl.gif

Olen pelannut peliä vain kerran elämässäni, joten muistikuvat ovat hyvin hatarat. Jos muistat pelin niin kertoisitko kommenteissa kulkiko tyttöhahmo varsahypyin? =)

Tästä peli alkaa:

photo 1_zpsbgfubt5b.jpg

Kun löytää kysymysmerkistä sanan "gun" pitää etsiä pyssyn kuva ja hypätä siihen. Sitten pyssyn kuva siirtyy yläosan kuvapalkkiin.

photo gun ase_zpsirmjit3l.jpg

 

Jos ottaa väärän kuvan, ilmestyy HIRVIÖ. Hirviö tapetaan kaatamalla yläpalkin astiasta vaaleanpunaista limaa sen päälle. Limaa on käytössä kuitenkin vain rajallinen määrä.

photo hirviouml_zpshqzg7z0h.jpg

 

Kun kuvapalkkiin on kerännyt kaikki 7 kuvaa, ilmestyy kirjatoukka, joka imee kuva-sanaparit kirjaansa ja niiden alta paljastuu avain. Avaimella saa auki oven seuraavalle tasolle.

photo lopuksi saa avaimen_zpsouwqppzo.jpg

Bottle = Pullo

photo bottle pullo_zpsyx1tewbd.jpg

Pink = vaaleanpunainen

photo pink vaaleanpunainen_zpsb9pmhr3m.jpg

Tässä maassa kiipeiltiin pinkkiä limaa vuotavia putkia pitkin sanoja etsien =)

photo putket_zpsr9yyycmu.jpg

photo putket_zpsvsjfejox.jpg

Lisäksi pelissä etsitään kirjaimia ruudun alaosassa oleviin sanoihin. Esim. alakuvassa täytyy löytää järjestyksessä kirjaimet H A T C H.

photo kirjain_zpspdzby5gg.jpg

Katso video pelistä tästä