Minulla oli lapsena tällainen nukkekoti

photo kirjojajaleluja089_zps3620ff37.jpg

Oleskeluhuone ullakolla. Alunperin nukkekotiin kuuluivat kirjahylly, sohvapöytä, 4 nojatuolia, piano, nuottikirja ja pianotuoli. Muut tavarat on muista sarjoista. Lilatukkainen nukke on Boo boos care-nukke. Kirjahyllyn lelut ovat pääsiäismunista ja valokuva esittää Heart Family nukkeja. Collien löysin maan alta kun kaivoin pienenä meidän silloisen rivitaloasunnon pihalla. =). Arkusta en ole varma mutta veikkaisin sen kuuluneen playmobileihin? Käsilaukusta ei ole tietoa kenelle on alunperin kuulunut eikä myöskään ole tietoa kuvan tummatukkaisesta tytöstä.

photo kirjojajaleluja090_zps759093c6.jpg

Makuukammarin alkuperäiskalustoa on 4 erikokoista sänkyä joista kuvassa 3 kpl, vaatekaappi, pikkukaappi ja yöpöytä. Vauva, tuttipullo, helistin, petivaatteet ja keskimmäinen pupu ovat Heart Family-sarjaa. Sängyn pehmolelut kuuluvat My little ponylle. Kissat on tulleet Hau Mau yllätysmunista.

photo kirjojajaleluja091_zpsdd10eb1d.jpg

 

Keittiön alkuperäiskalustoon kuuluvat kaapistot ja liesi, ruokapöytä ja 4 tuolia. Sininen kissa kuului sellaiselle polkupyörällä tai skootterilla ajavalle tyttönukelle joka on mennyt hukkaan. Siitä ois kiva nähdä kuvia jos jollain löytyy? En muista enää millainen mekanismi pyörässä/ skootterissa oli mutta se siis liikkui kovaa vauhtia pitkin lattioita =) . Husky-koirat ja astiat kuuluvat Playmobileihin. Poikanuken vaatteet kuuluvat Heart Familyyn, mutta itse poikanukesta minulla ei ole mitään tietoa, onko jollain?

photo kirjojajaleluja094_zpsc32f696c.jpg

 

Kaverillani oli tällainen hienompi muovinen nukkekoti Jeanette, jossa oli paljon muovikalusteita. Kuva vuoden 1988 lelulehdestä.

photo suurilelukirja198821_zpsfc99f24e.jpg