Joel joulupallo-animaatio on esitetty Suomessa televisiossa vuonna 1994. Tämä on jäänyt mieleen tosi surullisena tarinana. Omituista mutta tämä piirretty sai vielä aikuisenakin liikuttumaan. :'(

Katso tästä englanninkielisenä:

Osa 1

Joel joulupallo on iloinen ja utelias joulukuusenkoriste. Hänen ja muiden kuusenkoristeiden matka alkaa laatikossa, jonka eräs lapsiperhe ostaa.

photo 6_zps41e0685e.png

 

Osa 2

Sitten tulee Joelin ensimmäinen joulu. Joel iloitsee Brutus-kuusen oksalla katsellen iloisia lapsia ja aikuisia.

photo 5_zps4f0f3927.png

photo 4_zpsef1f20c7.png

Ainoa joka jaksaa vastailla hänen loputtomiin uteluihinsa on kuusi Brutus. Pian joulu on ohi. Brutus-kuusi viedään ulos talosta eikä Joel näe sitä enää ikinä. Joel ja muut koristeet laitetaan laatikkoon jossa ne viettävät koko vuoden.

photo 3_zpsb7e24e78.png

Sitten on taas uusi joulu. Uusi kuusi, jonka kanssa Joel myös ystävystyy. Sitten on taas joulu ohi. Kuusi viedään pois ikuisiksi ajoiksi ja Joel joutuu vuodeksi laatikkoon. Näin jatkuu monta vuotta. Lapset kasvavat ja muuttavat pois kotoa. Vuosien päästä lasten vanhemmat ovat jo vanhoja eivätkä enää vietä joulua kahdestaan lasten ollessa maailmalla. Joel joulupallo pölyttyy laatikossa monia vuosia. Talokin autioituu.

 

Osa 3

Lopulta taloon muuttaa uusi perhe. Joulun tullessa uudet asukkaat löytävät vanhan joulukuusenkoristelaatikon. He katsovat että kaikki muut koristeet ovat liian vanhanaikaisia, mutta Joel-joulupallon he päättävät kuitenkin ripustaa kuuseen. Jälleen Joel tutustuu uuteen kuuseen, jonka nimi on Abraham. Joel on taas iloinen ja hypähtelee kuusen oksalla riemuissaan. Sen vanha kiinnitys on kuitenkin jo niin kulunut ettei kestä Joelin riemua vaan hajoaa, Joel putoaa kuusesta

photo 2_zps4a313068.png

lattialle ja särkyy palasiksi.

photo 1_zps69245ea5.png