Kirjastossa kuunneltiin musiikkisatuja isoilla kuulokkeilla

Muutamia musiikkisatuja minulla oli itsellänikin, mutta ei juuri tätä. Ne mitä ei itsellä ollut käytiin kaverin kanssa kuuntelemassa kirjastossa. Kirjastossa olen kuunnellut myös Super Mario sadun. Näitä musiikkisatuja joissa oli kuvakirja ja kasetti ei saanut kotilainaan. Meidän kirjastossa oli iso laatikko täynnä musiikkisatukirjoja. Sieltä sai valita kirjan jonka halusi kuunnella, sitten kirja vietiin kirjastotädille näytille, hän etsi kirjaan kuuluvan kasetin tiskin alta ja laittoi sen päälle. Seinän vieressä oli rivissä tuoleja ja joka tuolin yläpuolella oli isot kuulokkeet. Siitä vain kuulokkeet korville ja kuunneltiin satuja. Kesken sadun saattoi tulla muille tuoleille lisää lapsia kuuntelemaan mutta kaikkien oli pakko kuunnella samaa satua...

 

Super Mario Bros kuilun vankeina (vuodelta 1991)

photo 1_zps39db77b3.jpg

Tästä voit kuunnella Super Mario Bros kuilun vankeina musiikkisadun ja katsella samalla kirjan kuvat.

Kesken tukkeutuneen viemärin avaamisen Mario ja Luigi joutuvat Sienivaltakuntaan. Koopa-konnat hyökkäävät Sienivaltakuntaan. Mario syö taikasieniä joiden avulla kasvaa jättiläiseksi talloakseen Koopat jalkoihinsa.

photo 14_zpsdb71d9fd.jpg

 

Koopa kuningas puristaa kuitenkin Marion putkilla takaisin normaaliin kokoonsa. Sitten Luigi hyökkää Koopa-konnien kimppuun taikatulikukallaan Koopia tulittaen.

photo 13_zps7e06d2b9.jpg

 

Mario ja Luigi tippuvat Koopien ansaan, syvään kuiluun. Sillä aikaa Koopat ryöstävät prinsessa Kultakutrin (tämä prinsessan nimi kyllä ihmetyttää, peleissähän prinsessan nimi on Peach).

photo 12_zpsf23c4f28.jpg

Koopat pudottavat myös Kultakutrin kuiluun:

"Prinsessa tömähtää kuilun pohjalle. Voi hyvä tavaton! Kuningas Koopa sulkee luukun! Me tukehdumme tänne!"

Tarinan loppua en paljastakaan.